Met de onderstaande special voor o.a. mantelzorgers die iemand met een NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) verzorgen, heeft het Expertisecentrum Mantelzorg een lezenswaardig product geleverd.

Het Expertisecentrum Mantelzorg brengt naast de reguliere e-zines - met actuele informatie, recente rapporten, goede voorbeelden en onderzoeken op het gebied van mantelzorg - ook een aantal specials uit. Op de website kunt u de special over "Mantelzorg voor mensen met NAH" lezen en printen.

Jaarlijks krijgen zo’n 130.000 mensen te maken met een vorm van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Dit betekent dat minstens 130.000 mantelzorgers jaarlijks met NAH worden geconfronteerd.
NAH kan iedereen treffen van jonge kinderen tot ouderen. De gevolgen voor de naasten kunnen zeer ingrijpend zijn, een kind dat plotseling constante zorg of toezicht nodig heeft, een partner die niet meer kan werken en je niet meer herkent.   

Deze speciale editie van de e-zine biedt informatie, tips en materialen voor beroepskrachten betrokken bij de zorg en begeleiding van NAH-cliënten en hun mantelzorgers.  

Mail de redactie info@expertisecentrummantelzorg.nl voor uw vragen of commentaar