Op de LinkedIn-site van 'Movisie' plaatste Cora Postema het volgende bericht:


Nieuw: dé marktplaats voor hulpvraag en -aanbod.
Zelf vind ik het als mantelzorger best lastig om hulp te vragen. Met www.caire.nu ervaar ik dat ik het veel gemakkelijker vind omdat je zowel iets kunt vragen en aanbieden. Verrekening van 'appels en peren' vindt plaats via caire credits. Het brengt daarmee gelijkwaardigheid in, die het stellen van een hulpvraag voor mij in ieder geval veel gemakkelijker maakt.
Cora Postema.

Caire: Caire is in the Air caire.nu
Caire is het sociale online netwerk van de toekomst als het gaat om mantelzorg en de patiënt! Met Caire organiseer je zelf de hulp die jij nodig hebt. Het wordt de marktplaats in de zorg voor zowel patiënt, mantelzorger en dienstverlener.

Mantelzorgers, vrijwilligers en mensen met een zorgvraag:
je vindt elkaar via Caire

Doe je graag iets voor een ander? Heb je hulp nodig?
Caire is de online marktplaats voor mensen die elkaar willen helpen. Via Caire vind je hulp en kun je jouw hulp aanbieden. Zo bouw je een netwerk van mensen om je heen die elkaar helpen op basis van vertrouwen.
Meedoen aan Caire is gratis en staat open voor iedereen!

Bekijk of jij je wilt aanmelden en start eventueel je deelname.

Hulp gevraagd
'Eigenlijk zijn de boodschappen de komende tijd te zwaar.'  "Wie kan ik volgende week vragen de hond uit te laten?'

Hulp vragen is niet altijd even eenvoudig. Zeker niet als je steeds dezelfde familie en vrienden moet vragen. Via Caire vraag je of iemand jou een handje kan helpen. Jij beslist uiteindelijk wie jou helpt. Zo organiseer je zelf de hulp die jij nodig hebt.Benieuwd naar de hulpvragen van anderen?

Hulp aangeboden
Je doet graag iets voor een ander en jij wilt zelf bepalen wie je helpt en wanneer? Via Caire vind je de mensen om je heen die wel wat hulp kunnen gebruiken.
Natuurlijk kun je op Caire tegelijkertijd hulp vragen én je hulp aanbieden. Al heb je zelf zorg nodig, je kunt vaak meer dan je denkt! Bied ook dan jouw hulp aan via Caire. Je zult zien dat je je weer beter gaat voelen, omdat je je nuttig maakt voor jezelf en een ander.